Vi hjälpa klienter som främst lider av huvudvärk, migrän, yrsel och/eller sviter av whiplash-skador. 


Ring och Boka tid  +46765649370,Smsa, Mejla.

http://www.afrikamassage.com

https://clients.mindbodyonline.com/class... 

Eller : Bokadirekt.se

Åmans Unisex Beauty Clinic

En behandling vid nybesök består av 25 minuter undersökning 10minuter maskiner som ger värmebehandling, 40-55 minuter djupverkande vibrationsmassage med specialutvecklad utrustning, samt 30 minuter genomgång och dokumentering av resultaten.

Efter litet stund du har fåt massage, hittar du dig själv i paradiset.


Vi hjälper dig att bota: muskelsmärta som är känslig för reumatism, atros, ischias,Pisksnärtsskada – whiplashskada,

En akut stressreaktion kan övergå i personlighetsförändring och posttraumatisktstressyndrom. En akut stressreaktion kan uppkomma efter exempelvis våldtäkt, överfall, en naturkatastrof eller en anhörigs oväntade dödsfall. ... De som drabbas av akut stressreaktion har sällan tidigare erfarenhet av psykisk ohälsa.

 Ångest kan orsakas av många olika faktorer, men en vanlig källa har att göra med GABA-brist i hjärnan.

 GABA (Gamma aninobutryic syra) är en signalsubstans som produceras av en annan neurokemiska kallas glutamat. Det är den primära ångestdämpande neurotransmittorn som faktiskt har en hämmande effekt på centrala neverous systemet.  

En pisksnärtsskada kan uppstå när kroppen plötsligt utsätts för en yttre kraft som kastar huvudet från ett ytterläge till ett annat. Skadan kan beskrivas som en stukning av nacken som kan ge allt ifrån lindriga till mer allvarliga symtom.


En vanlig orsak till pisksnärtsskada är trafikolyckor, men även till exempel tacklingar, slag och fallolyckor inom idrotter som hockey och ridning kan orsaka skadan.


Pisksnärtskada

Huvudets rörelse liknar en pisksnärt.


Mer information

 Muskulaturen, kotor och leder i nacke och övre rygg.

I halsryggraden ingår bland annat sju kotor som hålls på plats av kraftiga ledband och muskler.


Mer information

En vanlig orsak till pisksnärtsskada är trafikolyckor, men även till exempel tacklingar, slag och fallolyckor inom idrotter som hockey och ridning kan orsaka skadan.


Symtom

Om du har fått en pisksnärtsskada är det vanligt att symtomen visar sig inom några dygn.


Symtom som kan förekomma är ont i nacken och stelhet

ont i huvudet, armarna, axlarna eller mellan skulderbladen

pirr, stick, domning eller annan påverkan i ansiktet och ena eller båda armarna

ont i ländryggen, ibland med utstrålande smärta i höfter och ben

yrsel tinnitus eller nedsatt hörsel.

Med tiden kan du även bli mer känslig för ljud, ljus, lukt, smak och beröring.

Du kan även få minnessvårigheter och symtom från andra kroppsdelar och organ.

Vi ser vad som är orsaken till att du har ont och behandlar detta istället för långvarig smärta och för att inte få

smärtan igen på samma plats senare i livet.
Vi är unika i hela Sverige.
Vi gör accupresur massage för hand.
Rolfing (Deep Muscle eller Connective Tissue Massage) med speciella örteroljor, varm handuk, massage av maskiner som värmer djup dina muskler och masserar hela din kropp som är smärtsam.
Vi tillhandahåller gratis te som är bra mot influensa och all inflammering i hela kroppen.
Mens akupressurbehandling använder samma punkter på kroppen som akupunktur och delar några liknande filosofier som kommer från traditionell kinesisk medicin (TCM), den praktiken involverar manipulation av patienten med händerna. ... Shiatsu massage är en typ av akupressurbehandling
 
Din kropp är ganska bra att låta dig veta att det behöver massage - om det bara skulle kunna berätta vilken typ av massage det mest skulle gynnas av. Om du är ny för att massera eller aldrig vunnit förbi din normala svenska session, kan det vara förvirrande att navigera på alla olika typer av massage där ute. Lyckligtvis är vi här för att hjälpa dig att dechiffrera de många olika stilar och fördelar med massage så att du kan boka den som är bäst för dig.
Sport Massage. Sport Massage är den snabbast växande massagetekniken. ...
Zonterapi. ...
Svenska. ...
Aromaterapi Massage. ...
Shiatsu Massage (akupressur) .Shiatsu betyder "fingertryck" på japanska. Under denna typ av massage använder Shiatsu-terapeuter fasta tryck- och muskelmanipuleringstekniker som använder inte bara fingrar utan också armbågar, knän och fötter. Detta tryck placeras längs specifika punkter i din kropp, som kallas meridianer, för att frigöra spänning.
.
Graviditetsmassage (före natal massage) ...
Neuromuskulär terapi. ...
Rolfing (Deep Muscle eller Connective Tissue Massage)

Den här avslappningsfokuserade massformen är vad de flesta tycker om först när de tänker på massage. Terapeuter använder en sekvens av långa, glidsträckor, knådor och cirkulära rörelser för att underlätta ytlig spänning i musklerna. Aromaterapi kan läggas till för att förbättra avslappningen.
2. Djupvävnadsmassage.
Som namnet antyder syftar vävnadsmassage till att lindra spänningar i de djupare lagren av muskelvävnad och fascia. Som sådan använder den mer intensiva knådningstekniker än svenska.

Fördelar: Djupvävnadsmassage är idealisk för att frigöra kronisk spänning och kan också bidra till att förbättra rörelseområdet.
Prova om du: lider av kronmassageerbjudanden.ischias värk och smärta eller vill ha mer tryck än klassiska svenska 

4. Sportsmassage.

Sportsmassage är speciellt utformad med idrottare i åtanke, och sportsmassage är en variation på svensk massage som syftar till att ta itu med värk som orsakas av repetitiv rörelse och hjälpa aktiva människor att göra snabbare återhämtning från stress och skada. Fördelar: Snabbare träningstider för träning, bättre rörelseområde och förbättrad prestanda är bara några av de fördelar som rapporteras av dem som får regelbundna sportmassage. Prova det om: du spelar sport eller ofta tränar och vill hålla din kropp i topp skick. 5. Shiatsu massage.
En japansk stil av massage som är rotad i kinesisk medicin, syftar shiatsu massage till att eliminera blockeringar som håller kroppens energikraft, eller Qi, från att flyta fritt. Terapeuter använder många olika tekniker, som ofta använder armbågar, knän och till och med fötterna, eftersom de spänner ut från rygg, leder och ben. Fördelar: Shiatsu massage anses vara en utmärkt form av stressfrigöring eftersom det främjar god cirkulation och produktion av oxytocin. Prova det om: du måste allvarligt stressa och slappna av. Eller, om du är nyfiken på östra massagetyper och behöver en bra introduktion. Läs vår guide till shiatsu massage. 6. Trigger punktmassage
Handla för triggerpunktsmassagerbjudanden i närheten av dig. Precis som djupvävnadsmassage syftar triggerpunktmassage att eliminera kronisk spänning som ligger djupt i musklerna. Men medan djupa vävnader är idealiska för spänning som sprids ut över ett stort område är utlösningspunkten bättre för smärta som strålar ut från en speciell plats (eller fläckar). Fördelar: Lätt smärta orsakad av ischias, rotatorkuffproblem, styva leder, plantar fasciatis och andra specifika problem.
Prova om du: lider av någon av de ovanstående sjukdomarna och du kan hantera en tuff kärlek (triggerpunktmassage har rykte för att vara lite smärtsamt).NYHETTER: Snart ät vintter igen och många bli sjuk.Nu della vi grattis örter te pårsar som hjälper dig att hållar frisk till vara kunde.