Om

 Det finns olika typer av massage,Inklusive:Abhyanga

använder örter och varma oljor,Shirodara växtolja hälls över pannan,Udvartana en örtpasta används i massage och peeling:

Sacral Massage:Detta är en mild massage på benen i huvudet och nacken för att förbättra energiflödet och avlägsna blockeringar i hela kroppen och är en superbehandling för huvudvärk och migrän som är lämpliga för alla åldrar, inklusive spädbarn.

  ymfdräneringsterapi:Detta är en mild terapeutisk
 massage med lätt tryck med långa rytmiska slag för att stimuleracirkulationen av lymfatisk vätska och släppa ut toxiner från kroppen. '
Medicinsk massage:  
Utbildade tekniker manipulerar leder och muskler samt skelettet för att minska smärta och stimulerabättre hälsa.


Om oss

Har du whiplashskada eller muskler smärtar? Kom till Oss.Massage Afrika.

 Vi hjälpa klienter som främst lider av huvudvärk, migrän, yrsel och/eller sviter av whiplash-skador. 


En behandling vid nybesök består av 25 minuter undersökning 10minuter maskiner som ger värmebehandling, 40-55 minuter djupverkande vibrationsmassage med specialutvecklad utrustning, samt 30 minuter genomgång och dokumentering av resultaten.

Efter litet stund du har fåt massage, hittar du dig själv i paradiset.


Vi hjälper dig att bota: muskelsmärta som är känslig för reumatism, atros, ischias,Pisksnärtsskada – whiplashskada,

En akut stressreaktion kan övergå i personlighetsförändring och posttraumatisktstressyndrom. En akut stressreaktion kan uppkomma efter exempelvis våldtäkt, överfall, en naturkatastrof eller en anhörigs oväntade dödsfall. ... De som drabbas ...

Läs hela blogginlägget

Vara service

Vi erbjuder hjälp vid rehabilitering av Medicinsk : idrottsskador, rygg-, nack-, led- och muskelbesvär såväl som Afrikansk traditional sköna avslappnande Massage och wellnessehandlingar med örter)

Vi är duktigaste och trevligaste massörerna som ni kan för brå behandlingar så ni kommer bli garanterat trivs med!

 Vara Service:


Super slät massage. Massören berör din hud försiktigt med naglar, fingertoppar, händer och en handduk. Denna typ av beröring hjälper din blodcirkulation att översvämma in i kroppen.
Då kommer massören att börja trycka och scuch mycket långsamt huvudet, nacken, axlarna, ryggen, högen, benen, foten och under foten,
efter litet stund du har fåt massage, hittar du dig själv i paradiset.
Du kan ta varm dusch, dricka te, kaffe, eller vatten.
 
Vi ger våra kunder gratis te som har en stor förmåga att skydda din kropp från att få influensa, stress och muskelsmärta. Det eliminerar också huvudvärk och hela kroppens smärta, trötthet, du kommer att
var väldigt glad och stark.
Det är bra för: förhindra högt blodtryck, sänka blodtrycket, minska blodsockernivån, hålla din lever frisk, hjälp med menstruationskramper, hjälp med depression, hjälp matsmältning och hjälp med vikthantering. Dess rika på vitamin C innehåller mineraler som flavonoider och har laxerande ...

Läs hela blogginlägget

Om Oss Massage Africa 0765643588 / 0764352158

Vi är en grupp professionell massörare. Vi är specialiserade på  supper smooth och djup och terapeutisk holistisk massage med afrikanska tekniker. Vi tror att alla behöver en touch och den läckra känslan av en fullständig kroppsmassage är en total glädje för dina sinnen och en glädje för kroppen. I vår massagesalong är klienten kung. Din massage är skräddarsydd för dina behov och önskemål. Din komfort, säkerhet och integritet är av största vikt för oss. Oavsett din. Oavsett din kroppsstorlek, kön, ålder, orientering är alla välkomna
 telefoni :0765643588/ 0764352158 i godtid och boka tid för skön mjuck helkroppsmassage med varm olja.(total relaxe behandlingar massage) Vi gör massage för gravid kvinnor och barn också.


medicinska Massage behandlingar 0765643588

  


  


Herbal Massage kombinerar de avslappnande och helande egenskaperna hos örter och de lugnande och fysiologiskt stimulerande egenskaperna hos värme med fördelarna med konventionell massage för att producera ett träslag som optimalt gynnar någon individ som behöver avslappning och återupplivning. Herbal poultices är beredda och uppvärmda och placeras på viktiga områden i kroppen efter massage. 

 

1: Afrikansk special Smooth nails touch massage


Afrikansk massage:Många afrikanska spa erbjuder behandlingsmetod med traditionell afrikansk massage. Till exempel 1: Afrikansk supper smooth massage slät massage. Experty använder naglar och fingertippar för att stumilera hela kroppen för bättre blodceculation.2: Den afrikanska rungu-massage som innebär att rulla redskapet för att minska muskelspänningen, eller Calabash massage, en mängd en mjukpressmassage med den torkade kalebassfrukten.


Förutom hela kroppen finns det många typer av massage begränsad till specifika delar av kroppen: huvud, armar och händer, rygg, nacke och axel, och så vidare. En av de mest populära är zoneterapi, avslappnande fotmassage som innebär att man trycker på vissa punkter på fötterna som motsvarar organ och system i kroppen.

Taggat med: 

, ,

Vad är Afrikansk massage


Vad är afrikansk massage

Afrikansk massage bygger på den afrikanska termen "Ubuntu". Ubuntu är ett trossystem baserat på sammankoppling - sinne, kropp och ande och inkorporerar naturens anslutning, element och energi, dvs energi i rörelse. Afrikansk massage skapades för att omfatta hela väsen och har förståelse för att spänning i kroppen inte alltid är fysisk spänning, och emotionella och fysiska är invecklade och oupplösliga. Man kan inte uppleva känslomässig stress utan att det påverkar den fysiska kroppen och sjukdomar och blockeringar i den fysiska kroppen kommer att påverka .skänslor.
Smärta cancer Mental hälsa fibromyalgi huvudvärk HIV / AIDS Spädbarnsomsorg mm.

Vad vet vi om effektiviteten av massage?
 
Även om det är preliminärt eller motstridigt, finns det vetenskapliga bevis på att massage kan hjälpa till med ryggont och kan förbättra livskvaliteten för personer med depression, cancer och hiv / aids.
 
Vad vet vi om massageens säkerhet?
 
Massagebehandling förefaller ha få risker om den används på rätt sätt och tillhandahålls av en utbildad massageprofessor.
 
Vad är massageterapi?
Termen "massagebehandling" innehåller många tekniker, och den typ av massage som vanligtvis beror på dina behov och fysiska tillstånd.
 
För mer information
 
Vad vetenskapen säger om effekten av massage
Mycket av den vetenskapliga forskningen om massagebehandling är preliminär eller motstridigt, men mycket av bevisen pekar mot fördelaktiga effekter på smärta och andra symtom som är förknippade med ett antal olika tillstånd. Mycket av bevisen tyder på att dessa effekter är korta och att människor behöver fortsätta att få massage för att fördelarna ska fortsätta.
 
Forskare har studerat effekterna av massage för många förhållanden. Några som de har studerat mer utförligt är följande
 
Smärta
cancer
Mental hälsa
fibromyalgi
huvudvärk
HIV / AIDS
Spädbarnsomsorg
Andra förhållanden
Forskare har studerat massage för följande men det är fortfarande oklart om det hjälper:
 
Beteende hos barn med autism eller autismspektrum störningar
Immunfunktion hos kvinnor med bröstcancer
Ångest och smärta hos patienter efter hjärtkirurgi
Livskvalitet och glukosnivåer hos personer med diabetes
Lungfunktion hos barn med astma.
Vad vetenskapen säger om massage och biverkningar massagebehandling

Afrikansk massage expart

 Ring och boka tid 0765643588 /     0764352158

MASSAGE AFRICAVi  har hjälpt människor att leva en bättre och en hälsosam livsstil sedan 2001. I åratal har vi tiotusentals kunder från vår kliniska,hema och på arbetsplaten,

Den bästa massage terapi i Stockholm

 Ring och boka tid 0765643588 /     0764352158


Massage Therapy är ett utmärkt verktyg för att användas för avkoppling, lindring av stress och muskelspänning, eller att hjälpa till med att rehabilitera en skada. Om du är osäker på vilken behandling som kommer att gynna dig, diskutera dina behov med din terapeut när du kommer fram till ditt möte

Africa Original Klassic Massage

Vi hjälper dig att minska spasmen, lindra stress och smärta genom terapeutisk massage. Du blir noggrant bedömd på din första möte. Vänligen anlända 10 minuter före ditt möte.

Ring och boka tid 0765643588 /     0764352158