Om

 Det finns olika typer av massage,Inklusive:Abhyanga

använder örter och varma oljor,Shirodara växtolja hälls över pannan,Udvartana en örtpasta används i massage och peeling:

Sacral Massage:Detta är en mild massage på benen i huvudet och nacken för att förbättra energiflödet och avlägsna blockeringar i hela kroppen och är en superbehandling för huvudvärk och migrän som är lämpliga för alla åldrar, inklusive spädbarn.

  ymfdräneringsterapi:Detta är en mild terapeutisk
 massage med lätt tryck med långa rytmiska slag för att stimuleracirkulationen av lymfatisk vätska och släppa ut toxiner från kroppen. '
Medicinsk massage:  
Utbildade tekniker manipulerar leder och muskler samt skelettet för att minska smärta och stimulerabättre hälsa.


Om oss

Har du whiplashskada eller muskler smärtar? Kom till Oss.Äkta Afrika Massage.

 Vi hjälpa klienter som främst lider av huvudvärk, migrän, yrsel och/eller sviter av whiplash-skador. 

+46765649370
En behandling vid nybesök består av 25 minuter undersökning 10minuter maskiner som ger värmebehandling, 40-55 minuter djupverkande vibrationsmassage med specialutvecklad utrustning, samt 30 minuter genomgång och dokumentering av resultaten.

Efter litet stund du har fåt massage, hittar du dig själv i paradiset.


Vi hjälper dig att bota: muskelsmärta som är känslig för reumatism, atros, ischias,Pisksnärtsskada – whiplashskada,

En akut stressreaktion kan övergå i personlighetsförändring och posttraumatisktstressyndrom. En akut stressreaktion kan uppkomma efter exempelvis våldtäkt, överfall, en naturkatastrof eller en anhörigs oväntade dödsfall. ... De som drabbas ...

Läs hela blogginlägget

BRA SERVICE HOS MIG

Vi erbjuder hjälp vid rehabilitering av Medicinsk : idrottsskador, rygg-, nack-, led- och muskelbesvär såväl som Afrikansk traditional sköna avslappnande Massage och wellnessehandlingar med örter)

 


 


Jag är duktigaste och trevligaste massör som ni kan för brå behandlingar så ni kommer bli garanterat trivs med!

 Service:

Super slät massage. Massören berör din hud försiktigt med naglar, fingertoppar, händer och en handduk. Denna typ av beröring hjälper din blodcirkulation att översvämma in i kroppen.
Då kommer massören att börja trycka och scuch mycket långsamt huvudet, nacken, axlarna, ryggen, högen, benen, foten och under foten,
efter litet stund du har fåt massage, hittar du dig själv i paradiset.
Du kan ta varm dusch, dricka te, kaffe, eller vatten.
 
Jag ger våra kunder gratis te som har en stor förmåga att skydda din kropp från att få influensa, stress och muskelsmärta. Det eliminerar också huvudvärk och hela kroppens smärta, trötthet, du kommer att
var
...

Läs hela blogginlägget

OM MIG Mitt namn är Julieth Åman .Mitt ursprung är Afrika och Tanzania/under fot av berg Kilimanjaro.Jag har bort i Sverige i 30 år. I  30 år år har jag utövat Massage

Jag är av afrikansk härkomst och kan ge en skön afrikansk massage, medicinsk massageterapi, afrikansk healing massage eller medicinsk massage. Jag kan också erbjuda afrikansk alternativmedicin för reumatism, huvudsvamp, stress mm.


Uppdrag: Mitt motto är "ett hälsosamt sinne i en hälsosam kropp"

...

Läs hela blogginlägget

Medicinska fotvård & Fotmassage(ZONTERAPI)

  


  


Herbal Massage kombinerar de avslappnande och helande egenskaperna hos örter och de lugnande och fysiologiskt stimulerande egenskaperna hos värme med fördelarna med konventionell massage för att producera ett träslag som optimalt gynnar någon individ som behöver avslappning och återupplivning. Herbal poultices är beredda och uppvärmda och placeras på viktiga områden i kroppen efter massage. 

 

Örtte

...

Läs hela blogginlägget

1: Afrikansk special Smooth nails touch massage


Afrikansk massage:Många afrikanska spa erbjuder behandlingsmetod med traditionell afrikansk massage. Till exempel 1: Afrikansk supper smooth massage slät massage. Experty använder naglar och fingertippar för att stumilera hela kroppen för bättre blodceculation.2: Den afrikanska rungu-massage som innebär att rulla redskapet för att minska muskelspänningen, eller Calabash massage, en mängd


Förutom hela kroppen finns det många typer av massage begränsad till specifika delar av kroppen: huvud, armar och händer, rygg, nacke och axel, och så vidare. En av de mest populära är zonterapi, avslappnande fotmassage som innebär att man trycker på vissa punkter på fötterna som motsvarar organ och 
...

Läs hela blogginlägget

Taggat med: 

, ,

Vad är Afrikansk massage


Vad är afrikansk massage

Afrikansk massage bygger på den afrikanska termen "Ubuntu". Ubuntu är ett trossystem baserat på sammankoppling - sinne, kropp och ande och inkorporerar naturens anslutning, element och energi, dvs energi i rörelse. Afrikansk massage skapades för att omfatta hela väsen och har förståelse för att spänning i kroppen inte alltid är fysisk spänning, och emotionella och fysiska är invecklade och oupplösliga. Man kan inte uppleva känslomässig stress utan att det påverkar den fysiska kroppen och sjukdomar och blockeringar i den fysiska kroppen kommer att påverka .skänslor.


 

 


 

 

...

Läs hela blogginlägget

Smärta cancer Mental hälsa fibromyalgi huvudvärk HIV / AIDS Spädbarnsomsorg mm.

Vad vet vi om effektiviteten av massage?
 
 

Även om det är preliminärt eller motstridigt, finns det vetenskapliga bevis på att massage kan hjälpa till med ryggont och kan förbättra livskvaliteten för personer med depression, cancer och hiv / aids.
 
Vad vet vi om massageens säkerhet?
 
Massagebehandling förefaller ha få risker om den används på rätt sätt och tillhandahålls av en utbildad massageprofessor.
 
Vad är massageterapi?
Termen "massagebehandling" innehåller många tekniker, och den typ av massage som vanligtvis beror på dina behov och fysiska tillstånd.
 
För mer information
 
Vad vetenskapen säger om effekten av massage
Mycket av den vetenskapliga forskningen om massagebehandling är preliminär eller motstridigt, men mycket av bevisen pekar mot fördelaktiga effekter på smärta och andra symtom som är förknippade med ett antal olika tillstånd. Mycket av bevisen tyder på att dessa effekter är korta och att människor behöver fortsätta att få massage för att fördelarna ska fortsätta.
 
Forskare har studerat effekterna av massage för många förhållanden. Några som de har studerat mer utförligt är följande
 
Smärta
cancer
Mental hälsa
fibromyalgi
huvudvärk
HIV / AIDS
Spädbarnsomsorg
Andra förhållanden
Forskare har studerat massage för följande men det är fortfarande oklart om det hjälper:
 
Beteende hos barn med autism eller autismspektrum störningar
Immunfunktion hos kvinnor med bröstcancer
Ångest och smärta hos patienter efter hjärtkirurgi
Livskvalitet och
...

Läs hela blogginlägget

Afrikansk massage expert i Stockholm

 Ring och boka tid      0765649370


 


Här finner du örtteer och örter. Många örter har traditionellt brukats för att brygga te av genom alla tider i mänskligheten.

 Nu packeteras alla vara örter te i vara kontoret på gamla stan. sen levereras till vara kunde på vara motogning i Skeppargatan 6 på Örstermalm.Där beffiner de  långvarings expeter som kunna mycket om örter och massage behandling som ta hand om vara kund för avslapnade massage, behandlade massage  och medicinska massage behandlingar för dig som behöver.

Den bästa massage terapi i Stockholm

 Ring och boka tid      0765649370


Massage Therapy är ett utmärkt verktyg för att användas för avkoppling, lindring av stress och muskelspänning, eller att hjälpa till med att rehabilitera en skada. Om du är osäker på vilken behandling som kommer att gynna dig, diskutera dina behov med din terapeut när du kommer fram till ditt möte

Africa Original Klassic Massage

 

 
Jag hjälper dig att minska spasmen, lindra stress och smärta genom terapeutisk massage. Du blir noggrant bedömd på din första möte. Vänligen anlända 10 minuter före ditt möte.

Ring och boka tid      0765649370